top of page
  • Writer's pictureMr. Jopp Creative

Jopp Creative // Tiim

Psttt.. Oled avanud meie jope luku — piilume nüüd, kes selle hõlma all tegutsevad!

Nagu järgnevast postitusest selgub, siis meie meeskond ei ole päris suurkorporatsioon, kuid ausa turundusosakonna mõõdu anname välja küll. Kuidas me siia jõudsime? Vanuselt küll noortena oleme siiski jõudnud oma eriala nurkadest kahmata kokku hunniku väärtuslikke kogemusi ja teadmisi, mida nüüd ühise palana soovime koostööpartneritele pakkuda. Meile endile vähemalt tundub, et siiani on olemas silmis entusiasm ja teotahe olla iga projektiga parem ning kasvada koos meie klientidega üha suuremaks. Sellise suhtumisega võiksime üheskoos inimeste südameid vallutada küll või mis? Mida meie tiim suudab, saad näha juba siit, siit ja sealt, aga kes on selle kõige taga?

Jan on Joppi üks asutajatest, kes on juba aastaid teadlikult soovinud tegeleda turundusmaastikul. Tegu ei ole lihtsalt vabakutselisega, kes õhtuti ja nädalavahetusel projektide kallal nokitseb. Oi ei. Visuaalide maailm, milles ta elab, ongi tema kirg ja igapäevatöö. Tema siirast pühendumust kinnitab erialane haridus meedia- ja reklaamidisainis Kõrgem Kunstikool Pallases. Lisaks annavad tema kogemusele vunki juurde veel mitmed praktikad ja finišijoone ületanud projektid. Arvatavasti vastab just tema Sinu kõnele ning kui telefon annab kinnist tooni, siis on mehel arvatavasti kaks kätt kaamera küljes.

Ott on mees, kes ühendab meie liikuvad pildid tekstilise sisu abil ühtseks tervikuks. Loovkirjutamine, blogipostitused, sotsiaalmeedia sisu, videote stsenaariumid ja kõik muud Joppi tekstid lendavad välja just tema sulest (välja arvatud see lõik). Copywriting hõlmab endas mitmeid vorme, kuid kui kokku saavad hea idee, suurepärane tekst ja kvaliteetne pilt, siis selle tulemusel juhtuvad imed.


Karl on kunstnik. Võib isegi öelda, et meie tiimi kõige suurem kunstnik. Karl on tegelikult ka osav animaator, sest ta animeerib ära kõik mida vaja - Sinu firma logost terve brändiraamatuni. Kuid kui sellest jääb väheks, siis suudab ta luua animeeritud õppematerjale, graafilist disaini ning ümber käia ka 3D-maailmas. Karli käekirjaga saad tutvuda lähemalt siin ja loodetavasti varsti ka mõnes maailmakuulsas galeriis.


Uku on Londonis õppinud ja elanud tõeline muusikaguru ning meie jaoks asendamatu helilooja. Ta annab meie meeskonnale suurlinna mentaliteedist pakatavat vürtsi ehk läbilöögiks tuleb teha asju hästi ja veelgi paremini. Tema spetsialiteediks on videote muusika- ja heliloome ning kõige kuuldava peenhäälestamine, et meie projektid jääksid veel pikemaks ajaks kõrvu kõlama. @ukukalmus



Jesper - “Hallo? Tere, olen Jesper Joppist! Sooviksin teada, kas …”. Just sellise lausega tervitab Sind rõõmsameelne produtsent Jesper. Tema on see, kes vastutab kogu masinavärgi toimimise eest nii võtetel kui ka enne ja pärast seda. Punktuaalsus on temasse kodeeritud, käised üles keritud ning silmis on pidev tuli, et asju alati paremini teha.

Ehk võiksime olla Sinu ettevõtte väline turundusosakond või ellu viia Sinu järgmise pöörase idee?

hello@jopp.ee



bottom of page