top of page
  • Writer's pictureMr. Jopp Creative

Kolm Tilli - tehtud tööd (ja kõhu saad alati täis)!

Kuidas pandeemia ajal restorani elus hoida ja pärast seda loodud sisu ka targalt ära kasutada?


Kolm Tilli on Jopp Creative naabritena olnud alati valmis ette võtma uusi projekte, mida pildis või videos hiljem uhkusega presenteerida. Senini oleme koostöös loonud erinevat sisu alates sotsiaalmeedia lühipostitustest pisikese dokumentaalfilmi ja siseTV videoteni. Sinna vahele jääb tohutul hulgal pilte ja videoklippe õdusast atmosfäärist, suus sulavast toidust, rõõmsatest klientidest ja alati positiivsest personalist.


Kuidas edastada sõnumit hetkedel, kui inimesed ei tohi restoranis käia?

Kolm Tilli on hea näide, kus hea toit ja loovad pead suudavad murda läbi karmide piirangute. Aitasime restoranil just pandeemia ajal luua vajalikku sisu nende sotsiaalmeedia reklaamidesse, et silma paista teiste restoranide vahelt Wolt ja Bolt rägastikes, kus konkurents klientidele on alati tihe. Võtsime võtetel koheselt eesmärgiks arvestada kanalitega, kus valmis produktsioon kajastust saab. Seega saime koheselt luua videosid formaatidesse, mis Facebookis ja Instagramis kõige paremini ekraanile mahuvad.



Millega peaksid arvestama, kui lood sisu Instagram story'desse?


  • Kiire ja pilkupüüdev montaaž, et haarata vaataja tähelepanu.

  • Visuaalselt atraktiivsed kaadrid - läbi ekraani ei tunne vaatajad maitseid ega lõhna, kuid võivad seda hea visuaalse ja tekstilise alusmaterjali abil ette kujutada.

  • 9:16 formaat ehk vertikaalselt filmitud sisu,




Content, content, content...


Kvaliteetselt loodud sisu on see, mida iga sotsiaalmeedias kasvada sooviv konto vajab. Oleme pildistanud erinevaid kuvandit ja meeleolu tabavaid fotosid ning ka reklaampilte uudistoodetest, kinkepakkidest ja paljustki muust >



SiseTV


Alati ei pea meie loodud visuaalid paiknema sotsiaalmeedias, kodulehel või LED ekraanil linnatänaval. Hea võimalus on luua meeleolu liikuva pildiga näiteks asutuses olevate siseekraanide abil.

3T (Kolm Tilli) pikaaegne idee oli tuua veelgi rohkem elu restorani, et inimestel ei hakkaks ka üksi restorani baari tulles kunagi igav. Kuidas seda teha? Muretse suuremat sorti ekraan enda baarileti seinale ning kuva sinna jooki nautiv virtuaalne seltsiline! Unikaalne lahendus, mis aitab luua sobivat meeleolu üksikust hundist kliendile.



Kui satud Tartusse, siis tule meile külla ning kindlasti kiika ka Kolme Tilli uksest sisse. Võime kihla vedada, et sellist tänavaköögi menüüd sa mujalt ei leia.


Too enda turundus meie hõlma alla!

hello@jopp.ee



bottom of page