top of page
  • Writer's pictureMr. Jopp Creative

Case Study - Klick "Mängurite valik"


⚡⚡⚡ Särtsu täis kampaania Jopp Creative laualt, mis võiks igas vanuses mängurit kõnetada.



Eesmärk

Kas teadsid, et Klickist on võimalik soetada erinevaid tippklassi brändide mänguritarvikuid? Kui ei, siis just see oli eesmärk - presenteerida Klicki tootesuunda, mis oli varjus ning teada vaid kitsamale ringkonnale.


Kuna varasemalt ei olnud taolist tootekategooriale suunatud suurkampaaniat üheskoos inimeste ning reaalelu elementidega Klickis tehtud, siis loominguline vabadus oli olemas. Selle eest tänud Klickile.


Kampaania sünnib nullist


Alguses nähtav video on vaid osa sellest, mida üks kampaania vajab.


Enne kui kampaaniat saab pilti püüdma hakata, on vaja luua sellele sobiv keskkond. Klicki puhul mõistetavalt punane.


Tänu oma stuudio olemasolule saime tekitada võtte jaoks arvutimänguri toa, kust valmis reklaamvideo, pildiseeria Klicki toodetest ning mitmed taustmaterjalid.


Toa ümbertõstmisel sai sellest aga täielik konsooliusku olevate sõpruskondade mängunurk, kust sai uue nurga all filmida teisegi video, millele paralleelselt toimus ka toodete ja emotsioonide püüdmine photoshootiga.



Lisaks elulistele reklaammaterjalidele oli vaja kampaanias esitleda suurte lipulaevadena võimsaid Klicki komplekteeritud mängurite lauaarvuteid. Need said jäädvustatud täppistööna tootefotodena.



Erinevates kanalites levitamiseks sai kampaania Jopp Creative poolt kaasa oma näo ehk visuaalse keele, bännerilahendused ning animatsioonid.



Animatsioone kasutati nii videona, kuid ka eraldiseisvana toodete esitlemiseks gif formaadis.



Kokku võtt


Kampaaniad on erinevad ja tulemused materjalide tootmisel ühe kampaania jaoks võivad olla justkui "igavast" ja "tühjast" tootefotost kuni lõputute leekideni (õnneks arvutiekraanil animatsioonina) välja. 🔥


Oluline oli anda juurde oma särts mingis mõttes kõigele, et ka vaatajatele tunduks see maailm uus ja huvipakkuv, ükskõik kui mängukauge inimene oled.


Teostus ehk set-up


Mida meie peale toreda koostöö veel kaasa võtame? Äge on see, et selle võtte raames ehitasime enda stuudiosse kaks täiesti uut ruumi, mis näitab stuudio mitmekülgsust ning erinevaid võimalusi.


Jopp Studio on selleks just ideaalne paik. Ehk on Sinulgi mõni projekti idee?





bottom of page