top of page
  • Writer's pictureMr. Jopp Creative

Wasa Resort - turunduspartner

Jopp Creative = lihtsalt videograafid?

Oh ei! Kuigi oleme Jopp Creative tiimiga tugevad videoproduktsioonis, siis tegelikult peitub meie jopi all oskus teha turundusalaselt paljugi veel. Pikaajaline tugev turundusalane koostöö tekitab usalduse, mille edukaks näide on Pärnu päikesepaiste all asuv Wasa Resort spaahotell. Meie sulest ja kaamerast on luksushotellile valminud sisu koduleheküljele, sotsiaalmeediasse ning booking e broneerimislehekülgedele.


Reklaamvideo produktsioon


Jopp Creative pirakaim Wasa Resort projekt on seniks olnud kokkuvõtliku reklaamvideo produtseerimine, mis annaks edasi spaahotelli lõõgastavat ja luksuslikku tunnetust. Wasa Resort brändi tuumaks on mõte "Kõik on hästi!", mis kumab perfektselt läbi nende kogu kompleksi atmosfääris ning vajas seekord kinnipüüdmist läbi terava kaamerasilma. Reklaamvideo pidi olema universaalne kõikidele turunduskanalitele, et selle levitamine suurema auditooriumini meedia ja kodulehe vahendusel oleks võimalikult lihtne.

Wasa Resort turundustiim kasutab endiselt kompleksi tutvustamiseks meie loodud reklaamvideot, kuna see on toodetud erinevate formaatide ja sõnumitega, et vajadusel näidata seda telereklaamis, LED-ekraanil või mõnel teistsugusel sotsiaalmeedia platvormil. Meie tiimi eesmärk on luua sisu, mida on võimalik vastavalt soovile levitada igas kanalis.



Väike pilk kaadri taha >





Sotsiaalmeedia sisuloome


Kas teadsid, et Jopp Creative tiimis on olemas copywriter, kes nõu ja jõuga jutustab meie visuaalidele meeldejääva loo? Tema loodud tekstid ilutsevad Wasa Resort erinevates sotsiaalmeedia kanalites ning koduleheküljel. Tänapäeval peab olema igal sotsiaalmeediapostitusel oma stiil ja sõnum, et see tohutus sotsiaalmeedia postituste massist erineks. Koostöös Wasa Resortiga oleme suutnud luua kindla keelelise stiili, kus proovime jätkata "Kõik on hästi!" rahustavat tooni, kasutamata liigselt pealetükkivat kõneviisi.


Miks kasutada sisulooja teenust? Sest ühtne brändi või ettevõtte keel, mis tuleb ühest kindlakäelisest sulest, tekitab usaldust klientides ning hoiab kindlat keelelist kurssi maailmaga suheldes.



"Ja see pole veel kõik..."


...nagu näitab tuntud Top-Shop telereklaam. Oleme loonud Wasa Resortile lisaks liikuvale pildile ja kirjatükkidele omanäolise pildipanga. Ühises koostöös on kaameraga üles võetud kogu hotell ning spaakompleks, mille fotod tutvustavad visuaalselt Wasa Resorti külalistele Eestist ja välismaalt nii koduleheküljel kui ka Booking.com broneerimissüsteemis. Samuti reageerisime kevadel kiiresti riiklikele piirangutele ning pildistasime üles visuaalse materjali juhistest, kuidas pandeemia ajal hotellis kõige ohutumal moel puhkust nautida.





Kas tunned jätkuvalt, et vajad turundusideede teostamisel abikätt? Võta meiega ühendust ning mõtleme välja lahenduse, kuidas jõuaksid parimal moel enda sihtgrupini.





bottom of page